cum poti invata repede spaniola . sapte pasi . pasul unu

minimul pe care trebuie sa-l stii intr-o tara straina e sa intrebi unde e toaleta. restul pot sa mai astepte, nu? :) in spaniola- ¿donde estan los servicios?   

dar daca vrei sa inveti spaniola bine, ai aici o metoda. ideea e sa nu te stresezi ca la scoala, dar sa fii atent cand citesti, o ora pe zi. intai citesti relaxat dar atent un curs de spaniola, cel mai subtirel de la biblioteca, de exemplu. apoi treci un pic prin gramatica, dar atent, si deja mintea ta e pregatita sa asimileze din ce in ce mai puternic spaniola, si prin cele mai cool metode, pe care le si descriu pe scurt aici in blog- poezii, bancuri scurte, filme, stiri, muzici, talk-show-uri pe youtube.  

 inainte de orice fii hotarat/a sa inveti. intr-o luna jumate, daca te tii zilnic de spaniola, o sa acumulezi un vocabular minim de 500 de cuvinte, suficient sa te descurci in orice situatie

. fii deschis sa inveti mai multe cuvinte in continuare dar ai nevoie de o baza. primul pas trebuie sa fie si cel mai relaxat. nu te speria, nu te stresa, incepe usor dar cu atentie. cel mai important e sa fii atent la ce citesti, incet incet creierul retine fara sa-ti dai seama, si a doua sau a treia oara cand auzi citesti un cuvant vei sti ce inseamna.  

1 primele 15 zile- citeste un curs de conversatie cu ceva gramatica in el. zic   citeste-l, nu   lua  notite. doar citit. nu te stresa sa retii, dar citeste cu atentie cate un capitol doua in fiecare zi.  daca poti, fa exercitiile de la sfarsitul capitolului, dar nu e obligatoriu, poti cit doar rezolvarile, daca exista. primul pas e familiarizarea cu cuvintele si cu mici reguli de gramatica. orice curs ghid de conversatie e bun.

daca esti fan telenovele, urmareste cu atentie cuvintele in spaniola si traducerea



vezi filme in spaniola. truc -- pune audio in romana si subtitrarea in spaniola, invers decat esti obisnuit. asa vezi cuvintele in spaniola si auzi traducerea lor in romana. te opresti de cate ori e nevoie sau esti interesat

vezi in continuare. da click mai jos-

5 chestii de gramatica, cat sa te exprimi corect. link

 sau treci direct la

cele mai folosite cuvinte in spaniola . link





No hay comentarios:

Publicar un comentario